SEGRE

EQUIPAMENTS

Mollerussa instal·la en edificis públics 37 càmeres per augmentar la seguretat

Estaran connectades a la Policia Local i preveu instal·lar-ne més en els propers mesos

Solsona, ahir a la seu de la Policia Local, vora la pantalla que centralitzarà totes les càmeres.

Solsona, ahir a la seu de la Policia Local, vora la pantalla que centralitzarà totes les càmeres.X. FARRENY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha finalitzat la instal·lació de 37 noves càmeres de videovigilància per millorar la seguretat dels seus equipaments municipals. El control de totes s’ha centralitzat a través d’una única pantalla de 50 polzades situada a les dependències de la Policia Local.

Dotze de les càmeres s’han distribuït pel pavelló poliesportiu, deu a l’exterior i interior de la biblioteca i nou al complex de les piscines, focalitzades en el control d’accés, després dels incidents protagonitzats l’estiu de l’any passat, quan els socorristes van expulsar divuit joves per cometre actes incívics al recinte.

La inversió és de 12.000 euros i una pantalla canalitzarà el control de totes les càmeres

Així mateix, s’han renovat quatre càmeres més a l’exterior de la seu consistorial i dos a l’interior. L’alcalde, Marc Solsona, acompanyat de l’edil de Seguretat, Jordi Domingo, va subratllar aquest dimarts que l’objectiu de la mesura “no és només dissuasiu, sinó guanyar en seguretat, donar una resposta ràpida a qualsevol acte incívic o incidència i oferir més seguretat als usuaris de les instal·lacions”.

L’actuació suposa una inversió de 12.000 euros i també inclou videovigilància a l’edifici de serveis del parc de la Serra i la pista d’atletisme. La intenció és comptar en els propers mesos amb unes cinquanta noves càmeres instal·lades. Algunes de les zones on preveuen col·locar-ne són la futura estació d’autobusos, el nou pas soterrat, els accessos al teatre L’Amistat i el camp de futbol Cruyff Court.

tracking