SEGRE

FESTES

Vuitanta expositors a la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet , que fomenta la participació

Repartirà 20.000 ous gratis i introdueix nous concursos

La Fira de l’Ou, en l’edició de l’any passat.

La Fira de l’Ou, en l’edició de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet reunirà uns vuitanta expositors, potenciarà les activitats infantils amb un taller de fang i repartirà gratuïtament entre els visitants 20.000 ous (mitja dotzena per persona), 2.000 ous ferrats i 800 iogurts d’una empresa local.

El certamen incorporarà, en aquesta vint-i-unena edició, que se celebra diumenge que ve, dia 11, dos concursos (per a adults i nens), a fi de fomentar la participació dels visitants, segons va explicar l’alcalde, Francesc Lluch. Els adults, per parelles, participaran en el concurs No m’esclafis els ous, que consistirà a tirar ous l’un al cap de l’altre (que portarà posat un casc) des d’una altura d’uns deu metres, mentre que els nens ho faran a Agafa’m els ous, en què s’hauran de passar ous sense trencar-los.

En aquesta edició de la Fira de l’Ou, es distingirà, amb el guardó local Parell d’Ous de Plata, el periodista de RAC1 Jordi Basté. Prèviament a la festa de la Fira de l’Ou, dissabte a la tarda, tindrà lloc un trail rural, carreres infantils, sopar popular i música de discjòqueis.

tracking