SEGRE

EMERGÈNCIES PERSONAL

Interior intenta evitar que tanqui el parc de Bombers del Pont

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers voluntaris del Pont de Suert mantenen l’avís que entregaran les claus del parc el pròxim 30 de juny davant de la falta d’efectius, a pesar que Interior ha proposat d’incorporar més voluntaris. El director general de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, va visitar ahir el parc i va proposar als bombers voluntaris del Pont la possibilitat de doblar els efectius fins als catorze i evitar així el tancament del parc. Gendrau també va anunciar que el Pont s’incorporarà als parcs que fan campanya forestal.

Sobre això, el cap de Bombers del parc del Pont de Suert, José Miguel Ruach, va explicar que de moment només hi ha propostes sobre la taula, però no s’ha arribat a cap solució definitiva.

Gendrau va assenyalar que intentaran incorporar efectius voluntaris de la zona o d’altres parcs pròxims, però va admetre que ho veu difícil. Des del parc van insistir que deixaran de donar servei l’1 de juliol, com ja va publicar aquest diari, si no hi ha un increment dels efectius.

tracking