SEGRE

AEROPORT NOVES LÍNIES

Alguaire estrenarà el febrer del 2018 vols a Suècia que operarà la firma Quality Travel

La companyia arriba a un acord amb la Generalitat per volar a Lleida durant cinc temporades d’hivern || Se sumarà així als vols d’esquiadors que actualment porten a terme Neilson i Arkia

Un dels avions de la britànica Neilson, a la qual s’afegirà per primera vegada un operador nòrdic.

Un dels avions de la britànica Neilson, a la qual s’afegirà per primera vegada un operador nòrdic.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aeroport d’Alguaire tindrà l’any que ve un nou turoperador i connexió amb un nou país. La companyia sueca Quality Travel ha arribat a un acord amb la Generalitat i contractarà cada diumenge entre els mesos de febrer i març dos avions amb destinació a Lleida els passatgers del qual seran, en la pràctica totalitat, esquiadors amb packs de viatge i forfet a les pistes d’Andorra.

Les ciutats de sortida de la companyia des de Suècia són Malmö, Estocolm, Göteborg, Linköping, Jönköping i Växjö i els vols a Lleida podran ser tant directes des d’aquests orígens com amb escala (per exemple, Estocolm, Malmö, Lleida o bé Estocolm, Linköping, Lleida).

Si bé la principal destinació serà Andorra, el turoperador promocionarà les pistes d’esquí de Lleida

Fonts d’Aeroports de Catalunya van confirmar a SEGRE que l’acord assolit amb el turoperador suec inclourà cinc temporades d’hivern (2018 a 2022) i que la destinació majoritària serà Andorra, encara que van afegir que el pacte inclou el compromís de l’empresa de turoperació de promocionar també les destinacions de Boí Taüll, Baqueira Beret, Port Ainé i Espot Esquí.

Per la seua part, Ulf Östmark, portaveu de la companyia sueca, va explicar que l’empresa opera principalment a Andorra i que han estat volant a l’aeroport de Girona, si bé l’acord amb la Generalitat implica que el substituiran ara per Lleida.

Östmark va avançar que amb tota seguretat visitaran les instal·lacions d’Alguaire en els propers mesos, abans de la pròxima temporada d’esquí, per dissenyar l’operativa.

La connexió sueca per enviar esquiadors a Andorra a través d’Alguaire se sumarà als enllaços britànic i israelià, que operen, respectivament, Neilson i Arkia, que aquest últim hivern han traslladat fins a Lleida 14.180 i 1.697 viatgers (una xifra inferior a la d’anteriors campanyes).

Aquests trajectes funcionen entre els divendres i els diumenges i s’uneixen, durant els mesos d’hivern, al vol que opera durant tot l’any Air Nostrum cap a Palma. De moment, la Generalitat només ha pogut aconseguir operacions en les quals les empreses traslladen els seus clients a les estacions d’esquí d’Andorra, si bé s’han començat a comercialitzar de forma tímida paquets turístics també amb Baqueira Beret.

A l’estiu, en canvi, l’oferta de l’aeroport d’Alguaire se centra en els vols de connexió amb les Balears, ja que a més de Palma es posa en marxa l’enllaç amb Menorca i amb Eivissa.

tracking