SEGRE

TRÀNSIT

Mor un motorista de Cervera al xocar amb un vehicle al Jussà

L’accident, registrat a la C-13, eleva a cinc els morts amb moto aquest any

Vista del camió bolcat ahir a la C-14 a Tàrrega.

Vista del camió bolcat ahir a la C-14 a Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Cervera de 35 anys va morir aquest diumenge al xocar amb la moto contra un vehicle a la C-13, al terme municipal de Castell de Mur, al Pallars Jussà. El sinistre es va produir tres minuts després de les onze del matí quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, els dos vehicles van patir una col·lisió en el punt quilomètric 78,4 en direcció Tremp. Concretament, la col·lisió va tenir lloc a l’altura de l’encreuament amb l’LV-9124 cap a Guàrdia de Noguera.

A causa de la col·lisió, el conductor de la moto, Guillermo Alonso Hidalgo Díaz, va morir. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació de Bombers i dos ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant unes dos hores i s’hi va donar pas alternatiu. El Servei Català de Trànsit va donar per normalitzada la circulació a les 13.47 hores.

En el que va d’any, ja són cinc els motoristes que han mort a les carreteres lleidatanes a causa d’un accident. A Lleida, abans del d’aquest diumenge a Castell de Mur, va tenir lloc a la Vall de Boí el mes d’abril passat, en el qual un home i una dona de nacionalitat francesa, ocupants d’una moto, van perdre la vida en una col·lisió amb un vehicle a l’L-500. Divendres un home francès va morir en una sortida de via a l’N-230 a Montanui (Osca).

Retencions al tallar la C-14 a Tàrrega per un camió bolcat Un camió bolcat va provocar aquest diumenge el tancament de la circulació de la C-14 al terme municipal de Tàrrega. L’accident va tenir lloc a les 20.28 hores en el punt quilomètric 70. Encara que no es van produir ferits, ja que el conductor del camió va resultar il·lès, sí que hi va haver retencions. D’altra banda, tres persones van patir ferides lleus en una col·lisió entre dos vehicles a l’N-II a Castellnou de Seana, mentre que unes altres dos persones també van patir ferides lleus en un xoc entre dos turismes a Artesa de Segre, davant de l’ajuntament.

tracking