SEGRE

EDUCACIÓ

L'FP de ramaderia, amb 30 places i 50 sol·licituds a l'Institut Mollerussa

Èxit del nou cicle formatiu, que va començar a impartir-se el curs passat

Alumnes del cicle de ramaderia del curs passat.

Alumnes del cicle de ramaderia del curs passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Institut Mollerussa ha rebut una cinquantena de preinscripcions per al cicle formatiu de grau superior de Ramaderia i Assistència de Sanitat Animal, segons va explicar ahir el seu director, Antoni Reig. Aquest cicle, que s’imparteix des de l’any passat en aquest centre d’ensenyament, ofereix una trentena de places, per la qual cosa una vintena de persones podrien quedar-se fora.

En aquest cicle, els alumnes aprenen a tractar els animals de les explotacions ramaderes així com també cavalls, amb l’objectiu de donar suport en el seguiment veterinari. En estudis d’agrària, el centre també imparteix altres graus com el de jardineria i floristeria o el de producció agropecuària, tots dos de nivell mitjà, així com el de gestió forestal i del medi natural i paisatgisme.

Un altre dels cicles formatius d’aquest centre de formació professional amb un gran nombre de preinscrits és el d’educació infantil. S’ha de destacar que l’institut va arribar a un acord amb l’ajuntament en virtut del qual els alumnes d’aquest cicle organitzen activitats en les quals participen alumnes de les guarderies municipals amb l’objectiu que puguin posar en pràctica els coneixements teòrics adquirits.

En total, l’institut Mollerussa, ubicat al complex educatiu de la Serra, ofereix una vintena de cicles formatius, entre els quals el dedicat a la pedra natural, principal novetat del nou curs. Així mateix, també es duen a terme estudis d’administració o de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural.

Des de l’any passat, el centre també acull un curs dels Itineraris Formatius Específics (IFE) per a alumnes d’entre 16 i 20 anys amb necessitats educatives especials, dedicat a cura d’animals i espais verds.

tracking