SEGRE

EQUIPAMENTS

El bar de l'Ateneu de Guissona obrirà després de nou anys d'obres

Màquina de neteja ■ Guissona ha adquirit una nova màquina de neteja de la via pública. El vehicle ha costat 110.000 euros i s’ha adquirit a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Màquina de neteja ■ Guissona ha adquirit una nova màquina de neteja de la via pública. El vehicle ha costat 110.000 euros i s’ha adquirit a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El bar de l’històric edifici de l’Ateneu de Guissona podrà entrar en funcionament el proper mes de setembre. El regidor d’Urbanisme, Àngel Masanés, va explicar ahir que “les obres de reforma acabaran a finals d’estiu, de manera que el bar de la societat podrà estrenar-se en el marc de les festes locals”.

Amb referència a la resta de l’edifici, Masanés va dir que “el nostre objectiu és poder entregar-lo abans que acabi l’actual mandat”. Aquest edifici, de 925 metres quadrats, va tancar el 2008 per impulsar un projecte de rehabilitació integral de l’immoble valorat en 3,2 milions euros.

Des d’aleshores, cada any el consistori ha aportat més de 200.000 euros en la reforma i el pressupost municipal d’aquest 2017 preveu una partida de dos milions d’euros per donar un impuls a les obres.

El nou edifici compta amb tres altures. A la planta baixa hi haurà la sala d’actes amb capacitat per a més de 400 persones i el bar; a la primera, les llotges de la sala d’actes i despatxos i a la segona, una gran terrassa exterior que comptarà amb una sala d’activitats per a un centenar de persones.

L’edifici de l’Ateneu de Guissona es va edificar el 1923 just on s’aixecava el portal medieval de Sant Roc. L’any 2010, l’edifici va ser declarat bé cultural d’interès local.

tracking