SEGRE

SINISTRALITAT

Mor un matrimoni de Bellpuig en un xoc a l'autovia A-2 a Cornellà

El vehicle va col·lidir amb un turisme i un camió quan anaven a buscar el seu fill i la nora al Prat || Bartomeu Carulla tenia 64 anys i Teresa Solé, 60

Bombers, dimecres, treballant al lloc del sinistre.

Bombers, dimecres, treballant al lloc del sinistre.TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un matrimoni de Bellpuig, Bartomeu Carulla Llobregat i Teresa Solé Solé, va morir dimecres en un accident de trànsit que va tenir lloc a l’autovia A-2, entre Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí. Els fets van ocórrer poc després de les sis de la tarda quan, per causes que es desconeixen, dos vehicles i un camió que transportava pintures i dissolvents van col·lidir a l’altura del quilòmetre 609 en direcció Barcelona.

La parella lleidatana, que segons van explicar fonts properes al cas es dirigia a l’aeroport a buscar el fill i la nora que tornaven d’unes vacances a Romania, va morir a l’acte com a conseqüència del brutal impacte. Bartomeu, el conductor, tenia 64 anys acabats de complir i Teresa, que viatjava com a copilot, 60. L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, va explicar ahir que la localitat està consternada i que estudiaran algun tipus d’homenatge.

Segons fonts properes al cas, la parella es dirigia a l’aeroport a recollir el fill i la nora

En l’accident també van resultar ferides tres persones, ateses per les quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques desplaçades. Una va ser evacuada a l’hospital de Bellvitge en estat menys greu i a les altres dos, de caràcter lleu, els van poder donar l’alta al lloc dels fets. També s’hi van traslladar sis dotacions dels bombers de la Generalitat i sis patrulles dels Mossos d’Esquadra.

L’incident va obligar a activar la fase d’alerta del pla Transcat, ja que es va produir una fuga en la mercaderia que transportava el camió, considerada perillosa. A més, va ser necessari deixar sols un carril obert de l’autovia en direcció a Barcelona per facilitar el treball dels serveis d’emergències i per poder retirar els vehicles implicats.

Això va provocar retencions de més de 5 km a l’autovia i més de tres a la carretera B-23, a l’altura de Sant Feliu de Llobregat. La situació del trànsit no va quedar normalitzada fins passades dos quarts de dotze de la nit.

tracking