SEGRE

MEDI AMBIENT NATURA

Campanya de neteja a la Reserva Nacional de Caça de Boumort

Dins d’un projecte nacional impulsat per l’entitat ecologista SEO/Bird Life

Visitants a la brama a la reserva de fauna de Boumort.

Visitants a la brama a la reserva de fauna de Boumort.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Reserva Nacional de Caça de Boumort, al municipi de Conca de Dalt, va ser uns dels punts elegits on ahir es va dur a terme una neteja de residus dins del projecte LIBER, impulsat per SEO/Bird Life, en col·laboració amb Ecoembes amb l’objectiu de frenar les conseqüències del littering en els diferents ecosistemes espanyols.

En total, cent vint persones es van mobilitzar ahir per participar en una gran batuda en onze punts arreu de Catalunya dins de la campanya “1 metre quadrat per la naturalesa”.

Més de 120 voluntaris es van mobilitzar per retirar escombraries de diversos espais d’interès

A més de Boumort, també es va actuar al Parc del Guinardó i a la carretera Alta de les Roquetes, a Barcelona; a la Devessa i al riu Ter, a Girona, i al sender de la platja de Sant Carles de la Ràpita, a Tarragona. Segons l’organització, “és una iniciativa per canviar la conducta de la societat i posar fre a les devastadores conseqüències de tirar escombraries als entorns naturals, i els catalans han respost molt positivament a aquesta crida d’acció, en la qual s’ha demostrat que la col·laboració pot mantenir nets els ecosistemes del país.”

tracking