SEGRE

Comença la formació en seguretat dels Agents Rurals

La rebran tots els membres del cos i s'allargarà fins al primer trimestre de l'any vinent

El primer grup d'agents rurals en rebre el curs de seguretat.

Comença la formació en seguretat dels Agents RuralsGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un primer grup de membres del cos d’Agents Rurals ha iniciat aquest dilluns el curs de formació en seguretat i autoprotecció a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet del Vallès. Aquesta és una de les mesures que es deriva de les recomanacions preliminars del Grup d’Experts en Seguretat creat pel departament d’Agricultura.

El curs té una durada de 30 hores, incideix en els procediments i l’autoprotecció dels Agents Rurals i pretén dotar-los dels coneixements necessaris bàsics en tècniques de defensa personal i d’intervenció.

Aquest curs de formació bàsica és obligatori per a tots els agents, el rebran en petits grups de 24 persones i s’allargarà fins al primer trimestre de l’any vinent.

A banda d’aquest curs que ja s’ha posat en marxa, s’han iniciat els tràmits per a l’adquisició d’elements d’autoprotecció personal com són les armilles antibales d’ús individual per a la totalitat dels agents, defenses i manilles. A més, és previst dur a terme formació en altres àmbits de la seguretat dels agents rurals.

tracking