SEGRE

COMUNICACIONS

El vial del polígon d'Agramunt, a punt en les pròximes setmanes

Permetrà eliminar el trànsit pesant del centre urbà

Les obres que s’executen aquests dies a Agramunt.

Les obres que s’executen aquests dies a Agramunt.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del vial alternatiu del polígon industrial d’Agramunt acabaran ben aviat. Després de més de tres mesos de treballs, l’alcalde, Bernat Solé, va explicar aquest diumenge que “a partir del dia 26 es col·locarà l’aglomerat en tot el tram que uneix l’L-303 i la C-14”.

Va recordar que aquesta actuació permetrà desviar els camions del centre d’Agramunt, una històrica reclamació. Quan finalitzin les obres, el vial passarà a ser de la Generalitat, mentre que la travessia urbana serà municipal, per la qual cosa el consistori podrà regular la circulació i desviarà el trànsit pesant del centre.

Solé va explicar que “hem acordat amb Carreteres instal·lar senyals a les entrades d’Agramunt des de l’L-303 i la C-14 que prohibiran la circulació de camions”. L’obra inclou la millora de dos rotondes per garantir la seguretat i illots per millorar la mobilitat.

L’actuació ha costat 580.000 euros, que paga el Govern. El consistori està arreglant el camí que comunica la carretera de les Puelles amb l’L-303 per desviar tots els camions que ara arriben des de les granges del Bosc del Siscar.

tracking