SEGRE

COMERÇ

Cervera pagarà la meitat del lloguer a empreses que obrin al centre

Dins d’un pla per crear un viver d’empreses en locals de la trama urbana

Presentació de ‘Viu la nit’ a Cervera.

Presentació de ‘Viu la nit’ a Cervera.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera impulsa la instal·lació d’un viver d’empreses al nucli urbà que de moment compta amb una quinzena de locals per als futurs emprenedors, ubicats als carrers Major, Combat i General Güell i l’avinguda de Catalunya amb preus de lloguer a partir dels 120 euros.

L’edil de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, va assegurar que “Cervera s’està recuperant de la crisi” i va revelar que durant l’any passat a la capital de la Segarra van obrir catorze nous establiments entre els quals va destacar la instal·lació del grup francès SPF Diana España SL, que es dedica a l’alimentació de mascotes i que té previst crear el 2018 una trentena de llocs de treball.

La Paeria ofereix ajuts per a emprenedors i subvencionarà la meitat del lloguer del local durant sis mesos amb un màxim de 150 euros al mes i, en cas de naus, un màxim de 450 euros de subvenció.

A més a més, els emprenedors que optin per muntar la seua empresa al viver d’empreses urbà tindran accés als espais comuns de la CEI de Cervera a la vegada que rebran assessorament de professionals.

Per donar a conèixer aquest projecte, anomenat Tenim la clau, el divendres 30 de juny tindrà lloc una jornada en la qual s’explicaran els beneficis d’integrar-se al viver d’empreses urbà i els interessats podran visitar els locals disponibles.

Portes obertes dels comerços el dia 30 fins a la mitjanit Coincidint amb la jornada del 30 de juny, l’associació de comerços de Cervera organitzarà la iniciativa Viu la nit amb obertura de botigues fins a la mitjanit, música, gastronomia, cercavila, regals i descomptes. Del centenar de socis de l’entitat està previst que participin a Viu la nit uns vint-i-cinc comerços si bé encara no està tancat el termini per apuntar-s’hi. Val a recordar que l’any passat la Paeria ja va oferir visites guiades a locals buits del carrer Major en el marc de la iniciativa Aixequem persianes per reactivar la zona.

tracking