SEGRE

MEDI AMBIENT

GBI Serveis i Àrids Romà també impugnen el concurs de l'abocador

Tercer recurs contra l’adjudicació a Romero Polo i els ecologistes en preveuen un altre

Imatge dels contenidors de la Granja d’Escarp.

Imatge dels contenidors de la Granja d’Escarp.A. GRANJA D’ESCARP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’UTE formada per GBI Serveis i Àrids Romà va presentar dimarts un nou recurs contra l’adjudicació per ampliar l’abocador del Segrià i la seua explotació durant més de 10 anys, que el Consorci de Residus del Segrià ha adjudicat per més de 40 milions a l’UTE formada per Valoriza i Romero Polo.

Així ho van confirmar fonts de la firma Àrids Romà que van apuntar que dimarts van registrar el recurs al Consorci i al tribunal català de contractes del sector públic. Aquesta serà la tercera empresa que impugna l’adjudicació després de fer-ho també Ferrovial juntament amb Constructora de Calaf, que va ser descartada al considerar que va incórrer en una baixa temerària, i l’UTE de FCC amb Arnó. GBI Serveis-Àrids Romà va obtenir la millor puntuació a l’informe de valoració tècnica per dur a terme les obres.

D’altra banda, l’entitat ecologista Ipcena estudia denunciar el concurs al considerar que només s’ha tingut en compte l’oferta econòmica en lloc de primar les ofertes més ben valorades des del punt de vista mediambiental.

La Granja critica l’estat “deplorable” dels contenidors L’ajuntament de la Granja d’Escarp va denunciar aquest dimecres l’estat “deplorable” dels contenidors, molts trencats, cosa que provoca l’abocament de lixiviats que “embruten ” els carrers i provoquen pudors. L’alcalde, Manel Solé, va explicar que han sol·licitat el canvi dels dipòsits i netejar els carrers. A més a més, també han demanat augmentar els serveis de recollida durant els mesos d’estiu, “perquè hi ha molta més gent i es genera més escombraries”, va dir el primer edil.

tracking