SEGRE

REFORMES

Reclamen més seguretat en l'accés a l'Escola de Música de les Borges

Més de 150 firmes de pares d’alumnes que el consistori ha remès a la conselleria

L’entrada actual a l’Escola de Música de les Borges.

L’entrada actual a l’Escola de Música de les Borges.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges ha remès a la conselleria d’Ensenyament les més de 150 firmes recollides pels pares i mares dels alumnes de l’Escola de Música, que reclamen un accés més segur al centre.

En l’actualitat, entren per la porta per la qual accedeixen també els cotxes al pàrquing de l’institut, ja que l’escola utilitza diverses classes d’un edifici annex a l’esmentat centre. Tampoc hi ha voreres ni senyalització, asseguren.Aquest equipament és de la Generalitat “i nosaltres no tenim potestat per decidir per on s’accedeix”, va remarcar la regidora d’Ensenyament, Maria Fusté, fet pel qual han remès les firmes al departament.

Els pares reclamen que es pugui arribar al recinte per les portes principals per a transeünts, ja sigui pel carrer Doctor Trueta o pel carrer Comerç, ara tancades. L’Escola de les Borges està mancomunada amb Arbeca i Juneda.

D’altra banda, el consistori de les Borges porta a terme actuacions per incrementar la seguretat viària a la zona esportiva on es troben les piscines, el camp de futbol i el Centre de Tecnificació de Tennis Taula arran de la petició dels veïns.

L’ajuntament té la intenció de prohibir l’estacionament a la zona dels habitatges del carrer Maria Codina per facilitar la visibilitat a les entrades i sortides de les cases, pintar passos de vianants en els encreuaments i limitar la velocitat a vint quilòmetres per hora, així com indicar amb senyals l’estacionament al davant del consell comarcal i a la carretera de Cervià, el del costat del camp de futbol.

Així mateix, està previst col·locar bandes rugoses als carrers Maria Codina, Via Aurèlia i Mossèn Cinto Verdaguer. Segons el consistori, les esmentades mesures seran ben aviat.

tracking