SEGRE

DROGUES INVESTIGACIÓ

Vint quilos de 'speed' i 3.340 pastilles d'èxtasi confiscats a Mollerussa

L’operació antidroga de dimecres és la més gran en anys de la Guàrdia Civil a Lleida || Deu detinguts, dos d’ells a la capital del Pla i tres a les Borges Blanques

Un agent de la Guàrdia Civil amb part de la droga confiscada durant l’operació.

Un agent de la Guàrdia Civil amb part de la droga confiscada durant l’operació.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Lleida va confiscar un total de 20,294 quilos de speed, vint litres de producte semisòlid amfetamínic, 3.340 comprimits de MDMA (èxtasi), 250 grams d’haixix i 6.146 grams de marihuana en l’operació que es va dur a terme dijous a Mollerussa i les Borges Blanques, en la qual es van detenir cinc persones.

En total, la Guàrdia Civil, en l’operatiu antidroga més important realitzat pel cos en els últims anys a Ponent, ha desarticulat una organització criminal dedicada a l’elaboració de drogues de disseny i cultiu de cànnabis així com a la distribució. En total, ha arrestat sis homes i quatre dones d’entre 24 i 52 anys i ha practicat sis escorcolls a Mollerussa, les Borges, Pallejà (Barcelona) i Riudecols (Tarragona).

Els investigadors també van trobar i decomissar una gran quantitat de productes químics, instrumental de laboratori, més de 3.000 euros, tres turismes, diversos mòbils, ordinadors portàtils i documentació d’interès per a les investigacions. La substància intervinguda ha estat enviada al Laboratori de l’Institut Nacional de Toxicologia per a l’anàlisi i d’aquesta manera poder determinar la quantitat exacta i el seu valor al mercat negre.

Aquesta investigació es va iniciar a finals de l’any passat. El laboratori estava situat a l’avinguda Barcelona de la capital del Pla d’Urgell i els agents van fer durant mesos nombroses vigilàncies discretes, en què van aconseguir identificar un total de deu persones, ara detingudes.

Un agent de la Guàrdia Civil amb part de la droga confiscada durant l’operació.

Un agent de la Guàrdia Civil amb part de la droga confiscada durant l’operació.GUARDIA CIVIL

tracking