SEGRE

TRÀNSIT

Un veí de Guissona, quart motorista mort en dinou dies a les carreteres de Lleida

Jordi Raluy Ferrer, de 47 anys, va xocar amb la moto contra un turisme a la polèmica L-310 a Torrefeta

Els serveis d’emergències treballen al lloc de l’accident, a l’L-310, a Torrefeta i Florejacs.

Els serveis d’emergències treballen al lloc de l’accident, a l’L-310, a Torrefeta i Florejacs.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’una motocicleta, Jordi Raluy Ferrer, un veí de Guissona de 47 anys, va morir aquest dimecres al matí en un accident a la polèmica carretera L-310, al seu pas pel terme municipal de Torrefeta i Florejacs. Els fets van ocórrer cap a les nou del matí al punt quilomètric 15 de l’esmentada via, just abans d’arribar a l’entrada de l’accés a Gra des de Tàrrega, un dels nuclis del municipi.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, es va produir una col·lisió per abast entre una moto, una Kawasaki de color taronja, i un cotxe, un Dacia Duster. En el moment del sinistre, els dos vehicles circulaven en sentit Guissona.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM. Personal sanitari va atendre al lloc el conductor de la motocicleta, però ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

A conseqüència del xoc, la carretera va quedar tallada en tots dos sentits de la marxa durant una hora i mitja i no va ser fins gairebé dos quarts d’onze del matí que es va començar a donar pas alternatiu, la qual cosa va provocar retencions de trànsit.

Aquest és el quart motorista que mor a les carreteres de les comarques lleidatanes i la franja de Ponent en els últims dinou dies, després que el passat 9 de juny va morir un ciutadà francès en una sortida de via amb la moto a l’N-230, a Montanui, molt a prop de Vilaller. Dos dies després va succeir el mateix amb un jove de 35 anys de Cervera en una col·lisió amb un vehicle a la C-13, a Castell de Mur, al Pallars Jussà. I el 12 de juny va morir un motorista de 61 anys a Guixers.

Des del mes de gener passat, han mort en vies de Ponent vuit motoristes, els mateixos que en tot l’any 2016. D’altra banda, dos persones van resultar ferides aquest dimecres a Tremp al bolcar un cotxe a la C-1412b.

tracking