SEGRE

REFORMES

Cervera culmina les obres de millora a la façana de la Paeria

La capital finalitzarà ben aviat la remodelació del centre històric

La façana principal de la Paeria de la capital de la Segarra, d’estil barroc.

La façana principal de la Paeria de la capital de la Segarra, d’estil barroc.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cervera ha finalitzat aquesta setmana les obres de restauració de la façana principal barroca de l’edifici de la Paeria, a la plaça Major. L’alcalde, Ramon Royes, va explicar que l’actuació s’ha centrat a netejar la pedra –bastant deteriorada pel pas del temps–, a restaurar els elements escultòrics i a reparar les esquerdes.

Segons Royes, ara queda pendent fer una petita actuació a l’antiga biblioteca. Així mateix, la capital finalitzarà en el transcurs de les properes setmanes les obres de remodelació de la plaça i el carrer de Santa Anna i la plaça Sant Miquel.

Els treballs efectuats han consistit a netejar la pedra i restaurar elements escultòrics

El primer edil va explicar que les obres avancen a bon ritme i avui està previst que bona part de la superfície de les places de Santa Anna i Sant Miquel ja estiguin pavimentades i amb bona part de les llambordes instal·lades per facilitar l’accés a la nit de compres que organitzen els comerços. L’actuació es porta a terme en un tram d’uns 200 metres, on s’ha habilitat una plataforma única i s’han eliminat les voreres.

Royes va dir que està previst que les obres finalitzin en el transcurs de les properes dos o tres setmanes. L’actuació forma part del projecte de l’1,5% que la Generalitat destina a projectes per a la conservació del patrimoni.

tracking