SEGRE

ESTABLIMENTS COMERÇOS

'Shopping night' a Mollerussa, Cervera i Guissona

Per donar el tret de sortida a les rebaixes

Una de les parades que estaven instal·lades a la tarda a Cervera.

Una de les parades que estaven instal·lades a la tarda a Cervera.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa i Cervera van obrir ahir les botigues fins passada la matinada per donar el tret de sortida a les rebaixes d’estiu i van oferir descomptes a aquells que es van atansar als comerços d’aquestes localitats. A la capital de la Segarra, més d’una trentena de comerços van participar ahir, entre les 20.00 hores i la mitjanit, en la iniciativa Viu la Nit, una shopping night promoguda des de l’associació de comerços Endavant per inaugurar la temporada de rebaixes. A pesar del fort vent, la jornada va tenir una bona acollida i desenes de curiosos van passejar pel centre de la localitat per gaudir de la música, la gastronomia, la cercavila, regals i descomptes.

A Mollerussa, unes dos-centes cinquanta persones van participar a la Running Open Night, que va servir per inaugurar la sisena festa de les rebaixes. Els atletes van poder escollir entre dos circuits, de 4 i 8 quilòmetres, que van discórrer pels carrers de la ciutat. L’Open Night també va incloure una desfilada de moda que va tenir com a escenari el centre de la ciutat i el segon campionat solidari de botifarra a la plaça de l’Ajuntament, organitzat pel Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

A la mitjanit, van obrir més de vuitanta establiments adherits a Mollerussa Comercial, entitat organitzadora de l’esdeveniment.

A més, el centre de Guissona es va omplir dijous a la nit per assistir a la Nit en Blanc, la shopping night organitzada per l’associació de comerciants. Una quarantena d’establiments van oferir descomptes i regals als clients. Des de l’associació de comerciants, van fer una valoració molt positiva d’aquesta jornada.

D’altra banda, Balaguer celebrarà aquesta nit la seua Open Night, amb més d’un centenar de comerços i restaurants oberts fins a les tres de la matinada.

Una de les parades que estaven instal·lades a la tarda a Cervera.

Una de les parades que estaven instal·lades a la tarda a Cervera.SEGRE TÀRREGA

tracking