SEGRE

EMERGÈNCIES

VÍDEO. Intoxicats quatre adults i dos nadons en un foc a Cervera

Les dos famílies que viuen en el número 8 del carrer Llibertat

Imatge de la façana de l’immoble i, al fons, la moto calcinada.

Imatge de la façana de l’immoble i, al fons, la moto calcinada.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre adults i dos nadons van resultar intoxicats per inhalació de fum aquest diumenge al migdia a Cervera a causa de l’incendi als baixos de l’immoble situat en el número 8 del carrer Llibertat, en ple centre de la capital de la Segarra. Tots ells van ser evacuats a l’hospital d’Igualada, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Es tracta de les dos famílies que viuen a l’immoble i que van ser desallotjades preventivament al declarar-se el foc. Els intoxicats són dos homes de 31 i 26 anys, dos dones de 28 i 21 anys i un nadó d’un any i un altre de tot just un mes.

L’incendi es va declarar a les 13.53 hores, quan, pel que sembla, va començar a cremar una motocicleta que es trobava aparcada als baixos de l’immoble. La virulència de les flames va obligar a desallotjar els veïns, que van resultar intoxicats pel fum que es va colar per l’escala, segons el SEM.

Una de les famílies va sortir al carrer abans de l’arribada dels Bombers de la Generalitat, que van desplaçar dos dotacions fins al lloc. L’altra va haver de fer-ho amb l’ajuda de bombers i policies. També van acudir-hi dos patrulles de la Policia Local i una ambulància del SEM. El foc va obligar a tallar part del carrer durant més d’una hora. L’incendi va afectar l’entrada i la façana de l’edifici. La motocicleta es va calcinar per complet i també va cremar part de la instal·lació elèctrica, per la qual cosa es va avisar la companyia subministradora.

D’altra banda, la Policia Local de Fraga i la Guàrdia Civil van evacuar dissabte un edifici d’habitatges al carrer Jaume I del municipi a causa de l’incendi en un dels pisos.

Els Bombers també van treballar aquest diumenge en un incendi que va calcinar prop de 8.000 metres quadrats de camps de rostolls a Rosselló. Els Bombers van rebre a les 17.35 hores l’avís del foc i fins al lloc van acudir dos dotacions.

D’altra banda, aquest diumenge al matí van revisar l’interior del túnel de l’AVE a Lleida per un petit foc que va cremar plàstics i escombraries. L’incident no va afectar el trànsit ferroviari.

tracking