SEGRE

EMERGÈNCIES

Cremen quaranta hectàrees a la Segarra i l'Anoia

Als Plans de Sió i a prop d’Estaràs

Un helicòpter llança aigua en l’incendi de Pujalt, a prop d’Estaràs.

Un helicòpter llança aigua en l’incendi de Pujalt, a prop d’Estaràs.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos incendis van calcinar aquest dimarts quaranta hectàrees a les comarques de la Segarra i l’Anoia. Un va cremar deu hectàrees de vegetació agrícola als Plans de Sió, segons el cos d’Agents Rurals. Els Bombers van rebre a les 14.44 hores l’avís d’un foc al nucli de Pelagalls i fins al lloc es van desplaçar fins a quatre dotacions.

A banda del perímetre afectat, també es va calcinar un paller. Així mateix, un incendi forestal va calcinar aquest dimarts a la tarda unes altres 30 hectàrees a Pujalt (Anoia), en els límits de Ferran, Malacara i Alta-riba, tots agregats d’Estaràs, a la Segarra.

El foc va començar a les 14.00 hores i es va estendre ràpidament. A les 19.00 hores, es va donar per controlat a prop de la masia Mallol, al costat del clot dels Anoguers, a escassos 100 metres de l’agregat de Malacara. En l’incendi van participar nou dotacions aèries –dos avions i set helicòpters– i quaranta dotacions terrestres.

D’altra banda, la Plataforma Volem Bombers a l’Alta Ribagorça va valorar aquest dimarts positivament l’acord que va evitar el tancament del parc del Pont de Suert, però va recordar que no es tracta d’una solució definitiva.

tracking