SEGRE

El nou institut d'Alpicat, construït amb mòduls, costarà 150.000 euros

Les instal·lacions per als subministraments d’aigua i llum ja estan acabades i només falta que s’instal·lin els barracons

Vista aèria d'Alpicat

El nou institut d'Alpicat, construït amb mòduls, costarà 150.000 eurosA.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou institut d’Alpicat, que estarà construït amb mòduls prefabricats, costarà 149.904 euros. Així s’especifica en les clàusules del concurs de l’execució de les obres de reforma, condicionament i millora per al centre educatiu, que tanca aquest dijous al migdia el termini per presentar ofertes.

L’alcalde, Joan Gilart, va explicar ahir que les instal·lacions per als subministraments d’aigua i llum ja estan acabades i que només falta que s’instal·lin els barracons, que es preveu que succeeixi durant aquest estiu per poder començar les classes al setembre. Gi lar t va apuntar que aquests treballs són ràpids de fer i que es podrien acabar perfectament “en una sola setmana”. L’institut s’instal·larà en una zona de 2.500 metres quadrats contigua a l’escola Doctor Serés i que completarà l’illa educativa on també hi ha la guarderia.

En aquest sentit, el projecte del nou institut es va explicar a l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’escola Doctor Serés el mes de març passat, on es va presentar també l’equip directiu de l’IES Alpicat, que s’ha marcat com a objectiu aconseguir un equip cohesionat.

D’altra banda, Ensenyament preveu pràcticament els mateixos mòduls a les escoles de Lleida per al curs 2017-2018

tracking