SEGRE

Els Mossos denuncien tres persones per agredir les dos lesbianes a Arbeca

Els investigats han declarat aquest divendres a la comissaria de Lleida

Les joves agredides (a la dreta amb samarretes blanques) ahir, durant la concentració davant l’ajuntament d’Arbeca.

Les joves agredides (a la dreta amb samarretes blanques) ahir, durant la concentració davant l’ajuntament d’Arbeca.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Fiscalia d'Odi i Discriminació, investiguen dos homes i una dona, veïns d’Arbeca (Garrigues), com a presumptes autors de l'agressió el passat 25 de juny a un matrimoni de lesbianes de la mateixa localitat després que es fessin un petó.

Als denunciats se'ls acusa de dos delictes lleus de lesions, amb l'agreujant del motiu de l'orientació sexual de les víctimes.

Els investigats han declarat aquest divendres a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida.

Segons van explicar les víctimes de l'agressió, tot va passar la nit posterior a Sant Joan en una zona a l’aire lliure en la qual s’havia instal·lat un bar. Va ser llavors quan les dones es van besar i un grup de persones hauria començat a riure i a burlar-se’n, i tot seguit s’hauria iniciat l’agressió.

Els agressors les van fer caure a terra i les van colpejar, en presència del fill de la parella, de poca edat. Diverses persones que eren al lloc van intentar aturar l’atac. Les víctimes van patir diverses lesions de les quals van ser ateses en un Centre d’Atenció Primària, abans que es personessin a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per presentar una denúncia.

El matrimoni agredit el cap de setmana passat, en el moment de besar-se a la festa a Arbeca.

El matrimoni agredit el cap de setmana passat, en el moment de besar-se a la festa a Arbeca.SEGRE

tracking