SEGRE

URBANISME

Presenten les primeres al·legacions a la llei de Territori

Aran reclama les seues competències

Agustí Serra, durant la sessió informativa sobre la llei de Territori, ahir a Lleida.

Agustí Serra, durant la sessió informativa sobre la llei de Territori, ahir a Lleida.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les entitats locals i comarcals ja han presentat les primeres al·legacions i propostes per millorar la nova llei de Territori que tramita la Generalitat. Així ho va explicar aquest dijous en declaracions a SEGRE el director general d’Urbanisme, Agustí Serra, que també va concretar que aquestes “entren a matisar aspectes molt puntuals de regulació”.

Així mateix, va afirmar que el Conselh Generau d’Aran està preparant una al·legació i que aquesta està “lligada al reconeixement de les seues competències”. Serra va explicar que la resposta de la societat a aquest avantprojecte “és molt positiva, tenint en compte que és una llei que representa un canvi molt important respecte a les normatives que hi ha hagut fins ara” (vegeu SEGRE de l’1 de juliol).

En aquest sentit, aquest dijous es va organitzar a la delegació territorial del Govern a Lleida una sessió informativa sobre aquesta nova normativa després de la que va tenir lloc a la Val d’Aran aquest dilluns.

La llei estarà en exposició pública fins al 14 de juliol i, després, el Parlament ha de ratificar-la. Serra va afirmar que podria estar aprovada “al llarg de la segona meitat del 2018”.

tracking