SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Un xoc a la carretera N-260 a Montferrer costa la vida a un motorista, el desè aquest any

Es tracta d’un jove de 34 anys de Barcelona que va morir en una col·lisió amb un cotxe que va obligar a tallar la via || Cinc ferits, alguns de greus, en més accidents a Tremp, Llavorsí i Fondarella

Agents dels Mossos d’Esquadra, ahir, en l’accident en el qual un motorista va perdre la vida pel xoc amb un cotxe.

Agents dels Mossos d’Esquadra, ahir, en l’accident en el qual un motorista va perdre la vida pel xoc amb un cotxe.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou accident mortal va elevar ahir a deu els motoristes morts aquest any a les comarques lleidatanes, una xifra que s’ha disparat de forma alarmant i que ja suposen dos més que els registrats durant tot el 2016. Aquest últim sinistre va ocórrer a Montferrer i Castellbò quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la tarda. Va ser a l’altura del quilòmetre 245 de la carretera N-260. Per causes que es desconeixen, una motocicleta i un turisme van col·lidir frontalment i el conductor de la primera va morir a l’acte. Es tracta d’un jove de 34 anys veí de la província de Barcelona. Pel que sembla, podria estar participant en la Trail Trophy Pyrenees 2017, una competició d’aventura per equips de tres pilots que ahir tenia l’arribada a Cellers. L’accident va mobilitzar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels bombers i dos unitats del SEM i va obligar a tallar la carretera en els dos sentits de circulació durant una hora i mitja.

A més, cinc persones van resultar ferides en tres accidents més a Ponent. A Tremp, a la C-1412b, van col·lidir quatre vehicles a un quilòmetre de Vilamitjana. Tres persones van quedar ferides, dos de menys greus, i van ser evacuades a l’hospital del Pallars. El sinistre va obligar a tallar la via durant més de dos hores. D’altra banda, a primera hora del matí, una motorista també va ser traslladada menys greu a l’hospital de Tremp després de patir una col·lisió amb un vehicle a Llavorsí. Finalment, a l’A-2 a Fondarella hi va haver un ferit lleu en una sortida de via d’un cotxe.

Agents dels Mossos d’Esquadra, ahir, en l’accident en el qual un motorista va perdre la vida pel xoc amb un cotxe.

Agents dels Mossos d’Esquadra, ahir, en l’accident en el qual un motorista va perdre la vida pel xoc amb un cotxe.SEGRE

tracking