SEGRE

DEFENSA

Cordialitat entre el Rei i Munté en l’entrega de despatxos de sergents de Talarn

Sense discursos oficials

Cordialitat entre el Rei i Munté en l’entrega de despatxos de sergents de Talarn

Cordialitat entre el Rei i Munté en l’entrega de despatxos de sergents de TalarnSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Rei Felip VI n’ha condecorat al número 1 de la promoció XLII de sergents de la Academia General Básica de Suboficiles de Talarn, Ignacio Lorenzo, al que la consellera de la Presidència, Neus Munté, ha entregat una rèplica de l’espasa de Jaume I el Conquistador en un acte en el qual el monarca i la portaveu del Govern s’han saludat amb cordialitat donant-se la mà.

En l’acte d’aquest dilluns, al qual ha assistit la ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal, han rebut el Real despatx de sergent 483 militars, entre ells 42 dones, nou més que el 2016, quan van ser 33 d’un total de 485 sergents.

Una tempesta ha acompanyat els últims minuts la cerimònia abans del tradicional llançament de les gorres, mentre el Rei donava l’ordre de trencar files amb aquesta frase: "Senyores i senyors, oficials sergents, per última vegada en aquesta Acadèmia general bàsica de sotsoficials, trenquin files".

En la seua al·locució, el coronel director de l’acadèmia, Ricardo Antonio Salgado, ha demanat als assistents que en prova de la seua lleialtat a la Corona cridessin 'Viva Espanya' i 'Visqui el Rei'.

"L’evolució de la societat i de les amenaces, i dins del mateix Exèrcit la modernització dels materials i l’actualització dels procediments, ens obliguen a tota hora a estar moralment, físicament, intel·lectualment i tècnicament preparats per poder adaptar-nos als constants canvis", ha afegit.

tracking