SEGRE

ENSENYAMENT

Obres al teulat del Jaume Balmes de Cervera al cap d'un any sense pati

Les bastides que s’han instal·lat al Jaume Balmes de Cervera.

Les bastides que s’han instal·lat al Jaume Balmes de Cervera.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament d’Ensenyament renova la part de la teulada de l’escola Jaume Balmes que dóna al pati del centre, després que la direcció hagi mantingut tancat bona part del pati durant el passat curs escolar a causa de despreniments.

Fonts del centre van explicar que fa uns anys es va renovar la part de la teulada de la façana principal que dóna a la plaça Pius XII, i es va deixar pendent l’altra part. Els despreniments de teules causades pel vent i les pluges van portar la direcció del centre a tancar part del pati i a exigir-ne a Ensenyament la reparació.

Els treballs es prolongaran durant els mesos de juliol i agost coincidint amb el període vacacional. De manera paral·lela, la Paeria de Cervera porta a terme una segona fase de renovació dels tancaments de l’edifici, uns treballs que consisteixen a renovar les finestres i col·locar doble vidre.

En la primera fase va invertir aproximadament 17.000 euros, i en aquesta segona se n’inverteixen més de 20.000. Tots dos treballs estaran acabats el proper mes de setembre quan comenci el nou curs.

L’escola pública Jaume Balmes, situada en ple centre de Cervera, té dos línies i una aula de P-5 i acull aproximadament uns 380 estudiants. A la ciutat hi ha dos centres públics més i l’escola Jaume Balmes compleix ara els vuitanta anys d’existència.

tracking