SEGRE

INICIATIVES

Rutes turístiques a les Borges per promocionar el patrimoni

Oferiran un paquet que inclou una visita a l’Espai Macià

Imatge de la plaça porticada de les Borges Blanques.

Imatge de la plaça porticada de les Borges Blanques.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges Blanques començarà a organitzar visites guiades pel centre històric de la localitat durant els caps de setmana per promocionar el patrimoni urbanístic i arquitectònic i potenciar alguns espais emblemàtics com la plaça porticada, l’església o el Terrall.

Segons va explicar aquest dimecres el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, es preveu que el ple del consistori aprovi a finals d’aquest mes els preus d’aquestes rutes, que podrien començar a funcionar durant el mes d’agost.

La voluntat és oferir també un paquet turístic que inclogui l’entrada a l’Espai Macià de la capital de les Garrigues, així com l’accés a altres espais del municipi. Ribalta va explicar que aquest és un projecte nou a la localitat i que la iniciativa s’allargarà durant un any per poder-ne valorar l’acceptació i funcionament.

Així mateix, l’ajuntament ja ha tancat el concurs públic per a la contractació de les tres persones que s’encarregaran de mostrar la ciutat i els seus espais emblemàtics als visitants.

tracking