SEGRE

EQUIPAMENTS

Inicien les obres del Gran Teatre sense l'aportació de la Paeria

El Patronat diu que si no es fan hauran de tancar

Els plafons aïllants que s’instal·len a la façana que dóna al Camí dels Pagesos de Cervera.

Els plafons aïllants que s’instal·len a la façana que dóna al Camí dels Pagesos de Cervera.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Patronat de la Passió de Cervera ha començat els treballs d’aïllament tèrmic i renovació de la teulada del Gran Teatre sense que la Paeria hagi aprovat la seua aportació de 206.000 euros, el 40% de la inversió. El president del patronat, Xavier Cañabate, va explicar aquest dijous que és una obra urgent que no admet demora.

En cas contrari, es perdria l’ajuda de la Generalitat (240.000 euros) i “a mitjà termini ens obligaria a haver de tancar el Gran Teatre”. És per aquesta raó que Cañabate va manifestar que confia “en la paraula de l’alcalde”, segons la qual la Paeria farà efectiva la seua aportació.

En el passat ple es va aprovar la disposició de crèdit i està previst posar a aprovació la partida en la sessió del 24 de juliol. Cañabate va reiterar que “no podem esperar que la Paeria es decideixi” i va apuntar que aniran certificant les obres per fases.

Es preveu que els treballs acabin abans de finalitzar el setembre i va explicar que s’han d’executar a l’estiu, quan l’escola Jaume Balmes, propera al Gran Teatre, no té alumnes atesa la perillositat de retirar amiant. Les obres han començat amb la col·locació a la façana del Camí dels Pagesos d’uns plafons que facilitaran la climatització.

tracking