SEGRE

SUCCESSOS

> Mor un veí de Solsona de 57 anys en una accident de trànsit a la N-240 a Montblanc

El turisme que conduïa ha topat frontalment contra un camió

Mor un veí de Solsona de 57 anys en una accident de trànsit a la N-240 a Montblanc

Mor un veí de Solsona de 57 anys en una accident de trànsit a la N-240 a MontblancSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Solsona de 57 anys, B.L.C., ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit que s'ha produït al punt quilomètric 38 de la carretera N-240 a l'altura de Montblanc (Conca de Barberà), segons han informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 03.32 hores. Per causes que encara s’estan investigant, un camió i un turisme han col·lidit frontalment i ha mort el conductor del cotxe. El  conductor del vehicle pesant ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que han realitzat tasques d'excarceració i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la carretera ha estat totalment tallada fins a les 05.40 hores quan s'ha pogut habilitar pas alternatiu per un carril, i una hora més tard, cap a les 06.40 hores, la circulació ha quedat totalment normalitzada. 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 26

tracking