SEGRE

ENSENYAMENT

Primeres obres a l'escola Vidal i Abad de Vilaller després de més de 30 anys

Reformes a la teulada i substitució de finestres

L’alcaldessa, presidint la taula, durant la firma de l’inici de les obres dimecres passat.

L’alcaldessa, presidint la taula, durant la firma de l’inici de les obres dimecres passat.AYUNTAMIENTO DE VILALLER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilaller i el departament d’Ensenyament van firmar dimecres passat l’inici de les obres de l’escola Vidal i Abad, les primeres després de més de trenta anys sense fer reformes en aquest centre d’educació infantil i primària.

Els treballs de reforma començaran durant els propers dies i inclouen una reparació total de la teulada, la reforma de l’aula de preescolar per instal·lar un bany per als alumnes i la substitució de totes les finestres que hi ha a la segona planta de l’edifici.

Els treballs compten amb un pressupost de 155.000 euros i acabaran abans del 31 d’agost

Aprofitant aquests treballs de reforma, també es retiraran les plaques solars que es troben a la teulada i l’alcaldessa, María José Erta, va apuntar que esperen poder donar-los altres usos, encara que no va avançar on es col·locaran en un futur.

Les obres compten amb un pressupost d’aproximadament 155.000 euros, aportats íntegrament pel departament d’Ensenyament, i acabaran abans del 31 d’agost perquè tot estigui preparat per a l’inici del curs escolar vinent. L’alcaldessa va explicar també que aquest projecte era “una de les prioritats de l’ajuntament” i suposarà una millora “en la qualitat de l’educació i el benestar de tota la comunitat educativa del municipi”.

Abans de començar les obres, el consistori ja ha penjat un cartell a la seu de l’ajuntament, als establiments de la localitat i a les xarxes socials per avisar els veïns que, per motius de seguretat, mentre durin els treballs a l’escola no es podran utilitzar ni les instal·lacions esportives ni els gronxadors del pati del centre, uns equipaments que l’alcaldessa va assegurar que normalment es troben oberts al públic però que fins que no acabin les obres, no es podran tornar a utilitzar.

tracking