SEGRE

MOBILITAT

El bus de Fraga va fer el 2016 quasi 8.000 trajectes més

El consistori prepara una parada al polígon de Sant Simó

El bus que dóna servei de transport al centre històric.

El bus que dóna servei de transport al centre històric.J.DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest mes de juliol es compleix un any des que es va posar en funcionament la modificació de la línia urbana de bus de Fraga, que va incloure el recorregut pel centre històric. Les valoracions per part de l’ajuntament són positives, ja que les estadístiques indiquen que durant aquest últim any el nombre d’usuaris ha augmentat en 7.894 i ha assolit els 38.808 davant els 30.914 del 2016.

L’ajuntament explica que l’augment és gràcies al compliment d’horaris i una informació clara

Ricardo Alcañiz, regidor de l’ajuntament, va explicar aquest dilluns que “aquestes dades corroboren el compliment dels objectius que ens havíem proposat, que han estat atansar aquest servei a més ciutadans i també promocionar l’ús del transport públic, per l’augment dels beneficis mediambientals i la descongestió circulatòria a les vies”.

Així mateix, va afirmar que també s’ha de tenir en compte que “aquest augment en el nombre d’usuaris del bus ha estat possible gràcies al disseny d’un recorregut racional, amb un increment del nombre de parades, que ha anat acompanyat d’un compliment en els horaris establerts i una informació clara i actualitzada als tòtems de les parades”.

La delegació de Transport de l’ajuntament de Fraga continua treballant a millorar i atendre les demandes que traslladen els ciutadans, i segons Alcañiz, “ara mateix ja preparem la inclusió d’una parada al polígon de Sant Simó, que estigui operativa sense afectar l’objectiu de no superar els trenta minuts per recorregut total”.

tracking