SEGRE

POLÈMICA

Protestes a Montferrer a l'eliminar una plaça d'especialista a l'escola

Els pares ho recorren i Ensenyament diu que no responia a les necessitats del centre

Les instal·lacions de l’escola de Montferrer i Castellbò.

Les instal·lacions de l’escola de Montferrer i Castellbò.AMPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA) de l’escola rural Rosa Campà de Montferrer i Castellbò ha presentat un recurs d’alçada contra la resolució del departament d’Ensenyament de revocar la plaça estructural d’atenció a la diversitat, creada fa un any per les necessitats del centre, i que ara el mateix departament ha anul·lat.

El col·lectiu de pares demana a Ensenyament disposar d’aquesta plaça per al curs vinent “perquè les necessitats del centre són les mateixes i fins i tot hi entren cinc nous alumnes”, va explicar un dels portaveus de l’entitat.

Van expressar el seu malestar amb aquesta postura d’Ensenyament, que van conèixer en l’últim consell escolar la setmana passada. “És un acte més d’assetjament i demolició contra el model educatiu del centre que se suma a la investigació de presumptes anomalies en la gestió de la direcció”, van dir. “En realitat, és un intent de liquidar el model d’educació alternatiu i el defensarem fins al final”, van apuntar.

Els pares van enviar també al director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, una còpia del recurs i una carta per demanar-li un altre interlocutor “que deixi de banda els interessos personals i polítics, que s’abstingui de l’ús de la coacció, l’aïllament i l’assetjament de professionals i projectes com a única eina per fer complir els seus designis, i que tingui altres arguments per resoldre problemes que no siguin actuar a cop de resolució”, segons es desprèn de la carta.

Cullerés ja va assenyalar la setmana passada que espera reunir-se amb les famílies a finals de mes tan aviat com tingui la resolució d’Ensenyament. Aquest dilluns dilluns, va apuntar que s’ha revocat la plaça perquè la definició del perfil no respon a les necessitats del centre educatiu.

tracking