SEGRE

INFRAESTRUCTURES

El Segrià aplaudeix l'estrena de l'A-14, que ja alleuja trànsit de l'N-230

A Almenar, els veïns noten menys circulació de cotxes i camions per dins de la localitat || Cues a l’A-2 per la instal·lació dels plafons de senyalització

Camions i cotxes circulant per l’A-14 a l’altura d’Alguaire, ahir a la tarda.

Camions i cotxes circulant per l’A-14 a l’altura d’Alguaire, ahir a la tarda.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns dels municipis per on transcorre l’N-230 aplaudeixen l’estrena del nou tram de l’autovia A-14, que ja comença a absorbir trànsit de la carretera, per la qual aquest dimarts a la tarda amb prou feines circulaven alguns camions i veïns que s’adreçaven a Torrefarrera i Rosselló.

El canvi l’han notat sobretot els que resideixen a Almenar, que aquest dimarts van constatar que hi havia menys trànsit per l’interior del municipi i van celebrar el fet de no haver de travessar les dotze rotondes que separen aquesta localitat de Lleida i la possibilitat d’arribar a la capital del Segrià en vuit minuts, mentre que fins ara podien arribar a tardar fins a mitja hora, depenent de la densitat del trànsit a l’N-230.

Els que ja havien estrenat l’autovia reconeixien que s’havien trobat pocs cotxes, encara que es van mostrar confiats que amb el pas dels dies aniran augmentant els conductors que opten per agafar l’A-14.

D’altres també van manifestar que és possible que hi hagi alguns restaurants i establiments d’Alguaire o Almenar que podrien veure’s perjudicats per la disminució del trànsit de la carretera nacional. I també hi va haver una persona que es va sorprendre al saber que ja estava oberta l’autovia.

A prop del nou tram, aquest dimarts es van produir cues quilomètriques a l’A-2, a l’altura de Torrefarrera, al trobar-se tancat un dels dos carrils perquè els operaris estaven ultimant els treballs d’instal·lació dels nous plafons, que senyalitzen la direcció a prendre per entrar l’A-14.

Testimonis

Ha estrenat ja el nou tram de l’A-14?

Joan Ramon Muñoz, Almenar: «He hagut d’anar fins a l’hospital Arnau de Vilanova amb la meua dona i he tardat només deu minuts. Per l’N-230 hi arribàvem en mitja hora.»

Nuria Rivas, Alfarràs: «Els meus pares són de Fraga i ara ho tindré més fàcil per anar a veure’ls. Al meu pare li feia una mica de respecte la carretera nacional.»

Fernando Jaramillo, Alcarràs: «He vingut fins a Almenar per uns assumptes personals i per tornar a casa, a Alcarràs, ho faré per l’autovia, perquè vull estrenar-la.»

Jordi Gil, Almenar: «No he passat per l’A-14, però avui m’he fixat que passaven menys cotxes per l’N-230. Es desviarà molt trànsit de dins del municipi.»

Joan Sales, Almenar: «Per arribar a Lleida, havíem de passar per dotze rotondes, i ara només passarem per la que dóna accés a l’autovia des d’Almenar.» 

Camions i cotxes circulant per l’A-14 a l’altura d’Alguaire, ahir a la tarda.

Camions i cotxes circulant per l’A-14 a l’altura d’Alguaire, ahir a la tarda.ÒSCAR MIRÓN

tracking