SEGRE

SEGURETAT

Solsona amplia la plantilla de la policia municipal, que patrullarà en parella

El consistori prepara les bases per treure a concurs dos places vacants al cos

Una de les zones d’estacionament limitat de Solsona.

Una de les zones d’estacionament limitat de Solsona.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla de la policia local de Solsona s’ha estabilitzat en un total de dotze efectius, amb la incorporació aquest mes d’un agent, i l’ajuntament preveu treure a concurs dos places vacants durant els mesos d’estiu.

Dels integrants del cos, dos són funcionaris en pràctiques i tres són interins, mentre que la resta són funcionaris de carrera, i la programació preveu patrulles de dos agents per torns les 24 hores del dia, una cosa que ara podran cobrir.

L’alcalde, David Rodríguez, va explicar aquest dijous que aquest reforç és a causa de “necessitats” de la localitat i va descartar que respongui a una agressió que va patir fa uns mesos un agent que patrullava en solitari.

Va afegir en aquest sentit que el “model de policia que plantejàvem va avançant” i que aquest és un “procés en el qual fa molt temps que treballem”. Des de l’ajuntament van informar que la idea és reforçar la borsa de treball que es va constituir l’any passat.

Noves zones d’estacionament limitat a la capital a l’agost El pròxim dia 7 d’agost entraran en funcionament les primeres zones verdes d’estacionament limitat gratuït al nucli antic de Solsona. El consistori ha fer una crida als veïns de la plaça Sant Joan i el carrer i la plaça de Sant Salvador per sol·licitar abans del dia 4 d’agost la targeta de resident que els permetrà ocupar les places de pàrquing durant la nit. En aquestes zones estarà permès aparcar una hora com a màxim durant l’horari comercial i els veïns identificats comptaran amb exclusivitat d’estacionament des de les 21.00 fins a les 08.00 hores. L’identificatiu és un adhesiu que s’haurà de col·locar a la part visible del parabrisa.

tracking