SEGRE

INFRAESTRUCTURES

Uns 130 turistes estrenen els vols d'estiu de Lleida a les Balears

D’Air Nostrum a Eivissa, Maó i Palma, divendres i diumenges, fins al 3 de setembre

Passatgers que van arribar des de Menorca l’estiu del 2016.

Passatgers que van arribar des de Menorca l’estiu del 2016.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aeroport de Lleida-Alguaire comença avui divendres la temporada d’estiu, que s’allargarà fins al dia 3 de setembre, amb els vols a Menorca i Eivissa, que s’afegeixen als que el mateix turoperador, Air Nostrum, ofereix al llarg de tot l’any a Palma de Mallorca.

Cada divendres i diumenge, la companyia contractarà un vol a cada una de les tres destinacions. Avui volaran des de Lleida fins a les Balears un total de 133 passatgers en els vols que Air Nostrum té programats.

En aquest sentit, l’ocupació dels vols que sortiran avui des d’Alguaire és del 86% en el vol a Menorca, un 68% en el d’Eivissa i un 56 per cent en el de Palma. Fonts d’Air Nostrum van explicar aquest dijous que esperen que aquest any la destinació de Menorca tingui més passatgers que en la temporada anterior, mentre que preveuen que les altres dos es mantinguin en xifres similars a les de l’estiu del 2016.

Val a recordar que a més dels d’Air Nostrum, l’aeroport acollirà el pròxim hivern els del turoperador Neilson, amb avions i passatgers que vindran des del Regne Unit, i els d’Arkia, d’Israel.

Així mateix, es van incorporar els de la companyia Quality Travel, que contractarà cada diumenge entre els mesos de febrer i març dos avions amb destinació a Lleida els passatgers dels quals seran, en la seua pràctica totalitat, esquiadors amb packs de viatge i forfets a les pistes d’Andorra. L’acord assolit inclou cinc temporades, des del 2018 fins al 2022.

El sector hoteler espera arribar a una ocupació del 95% a l’agost El sector hoteler espera poder arribar a una ocupació d’entre un 90 i un 95% a l’agost, segons van informar aquest dijous fonts de la federació d’Hostaleria, que van apuntar que, en línies generals, al juny estaven al 35%. Una cosa semblant succeeix amb els establiments de turisme rural, que confien a poder mantenir les bones dades de l’any 2016, unes xifres similars a les de l’inici de la crisi econòmica. En el cas dels càmpings, preveuen millorar les dades de l’estiu durant la segona quinzena del mes amb l’arribada de turistes holandesos.

tracking