SEGRE

Una altra cadena de súpers es queda l'antic mercadona de mollerussa

Una altra cadena de súpers es queda l'antic mercadona de mollerussa

Una altra cadena de súpers es queda l'antic mercadona de mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de distribució lleidatana Plusfresc obrirà un nou supermercat a Mollerussa a finals d’aquest any. Serà el segon establiment comercial de l’empresa lleidatana ubicat a la capital del Pla d’Urgell i se situarà al carrer Ferrer i Busquets, en ple centre de la ciutat, al local que ocupava la cadena Mercadona fins a finals del mes de novembre de l’any passat, quan va inaugurar noves instal·lacions situades entre la ronda de Ponent i l’avinguda Jaume I. Fonts de l’empresa lleidatana van confirmar ahir que el nou supermercat tindrà una superfície de venda de 921 metres quadrats i que les obres de condicionament del local començaran en els propers dies.

Uns cartells apareguts aquesta setmana a la façana de l’immoble ja adverteixen de la pròxima obertura del supermercat. Les mateixes fonts també van apuntar que mantindran la zona d’aparcament i que no tenen cap intenció de tancar l’actual establiment del grup a Mollerussa, situat entre l’avinguda de la Pau i el passeig de la Sardana.

Supsa Supermercats Pujol (Plusfresc), especialitzada en productes frescos, és la cadena de supermercats líder en superfície de venda a la província de Lleida. La marca compta amb més de 1.100 col·laboradors i una xarxa d’establiments situats, a més de Lleida, a Barcelona, Tarragona i també a la Franja de Ponent.

Un establiment de la cadena Supsa

Supsa Supermercat Pujol creix un 6,4% el 2016, fins els 142 milions d'eurosSupsa Supermercat Pujol

tracking