SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferida greu una jove al bolcar a Juneda

Ferida greu una jove al bolcar a Juneda

Els bombers van retirar amb cubells el combustible del camió després de l’accident a Ribera d’Ondara.

Els bombers van retirar amb cubells el combustible del camió després de l’accident a Ribera d’Ondara.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió va perdre ahir part del combustible després de col·lidir amb una furgoneta i un turisme a l’A-2 a Ribera d’Ondara. El xoc, motiu pel qual va estar tallat un carril de la via durant més de dos hores, va provocar que es trenqués el dipòsit de combustible del camió i que aquest es vessés sobre la calçada. El sinistre es va produir a les 15.14 hores a l’accés a Briançó quan van col·lidir una furgoneta i un camió de Saragossa i també es va veure afectat un altre vehicle.

Encara que l’accident no va causar ferits de gravetat, la neteja de la calçada va originar retencions intermitents. Els bombers van retirar amb cubells el combustible que queia del dipòsit i van assecar amb terra la calçada. Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions de Bombers i dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van desviar el trànsit per l’únic carril disponible en sentit Lleida. L’accés a Ribera d’Ondara és un dels punts negres de l’A-2. D’altra banda, el Servei Català de Trànsit va informar ahir que la dona de 51 anys que va morir divendres en una col·lisió múltiple a Maials era una veïna d’Almeria. El fatal accident va tenir lloc a les 18.17 hores al quilòmetre 100,5 de la C-12 quan van impactar, per causes que es desconeixen, quatre vehicles. Cinc persones més van resultar ferides, dos de gravetat.

Ferida greu una jove al bolcar a Juneda

Per la seua banda, una jove de 21 anys va resultar ferida greu ahir a la matinada al bolcar amb el cotxe a la carretera LV-2001 a Juneda. La conductora va haver de ser excarcerada pels Bombers. Així mateix, els dos passatgers d’una moto van resultar ferits menys greus després d’una caiguda a la C-1412B a Isona, i un altre motorista va patir ferides lleus en una sortida de via a l’N-260 a Sort.

tracking