SEGRE

TRÀNSIT

Un conductor ebri atropella quatre vianants a la Granja d'Escarp

Estaven asseguts a l’avinguda del Segre i dos van haver de ser evacuats a l’Arnau || El xòfer va donar positiu amb 0,63 mg/l i va ser denunciat pels Mossos

Vista de la carretera Ll-12 amb l’AP-2, on va tenir l’accident un conductor ebri diumenge.

Vista de la carretera Ll-12 amb l’AP-2, on va tenir l’accident un conductor ebri diumenge.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor que circulava en estat ebri va atropellar diumenge a la nit quatre persones a la Granja d’Escarp, i en van resultar ferides dos. Segons van confirmar els Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc pocs minuts abans de la mitjanit a l’avinguda del Segre d’aquesta localitat del Segrià. En aquell moment, quatre persones d’origen estranger es trobaven assegudes en una zona coneguda com de la Sardana, a la part posterior del municipi.

Va ser llavors quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un cotxe, conduït també per una persona de nacionalitat estrangera, les va atropellar. Després de donar-se l’avís de l’ocorregut, fins al lloc dels fets es van desplaçar dos ambulàncies del SEM per atendre els possibles ferits.

Els sanitaris van atendre dos de les quatre persones que van ser atropellades pel cotxe i, després d’una primera assistència, van ser traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova en estat menys greu. Són dos homes de 23 i 45 anys. Segons fonts hospitalàries, el primer va rebre l’alta aquella nit i el segon va ser ingressat a la planta de Traumatologia per una fractura oberta de tíbia i peroné.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor a l’adonar-se que presentava evidents signes d’haver consumit begudes alcohòliques, i va donar un resultat positiu de 0,63 mg/l.

Per aquest motiu, la policia, encara que no el va detenir, va obrir diligències per superar el límit penal establert, per la qual cosa haurà de respondre davant del jutge per l’ocorregut.

S’accidenta borratxo portant el seu fill de 6 anys Els Mossos d’Esquadra van arrestar diumenge un home de 48 anys i veí de Tàrrega per tenir un accident quan anava amb el seu fill de 6 anys al donar positiu en el control d’alcoholèmia i encarar-se amb els agents, que va insultar i va amenaçar. Segons va informar aquest dilluns la policia autonòmica, els fets van tenir lloc a les 05.30 hores, quan van rebre un avís que un vehicle havia tingut un accident a l’Ll-12, que enllaça Lleida ciutat amb l’AP-2. Fins al lloc es van traslladar agents dels Mossos, que van trobar que a l’interior del vehicle accidentat viatjava un home amb el seu fill de 6 anys, encara que tots dos van resultar il·lesos. Tanmateix, el xòfer no va fer cas de les instruccions dels agents, ja que era al mig de la carretera, amb perill de poder ser atropellat per altres turismes, i va insultar i va amenaçar els agents. En aquell moment, els mossos van comprovar que el conductor presentava evidents signes d’haver consumit begudes alcohòliques, per la qual cosa el van sotmetre a la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu de 0,68 mg/l. Els agents el van arrestar per un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat i per un delicte contra la seguretat del trànsit i aquest dilluns va passar a disposició judicial a Lleida. El menor va quedar sota custòdia de la mare.

tracking