SEGRE

SUCCESSOS

VÍDEO. Vint desallotjats per un foc que calcina un local del centre de Vielha

Es va originar a la teulada d’un club nocturn i van ser necessàries deu dotacions de bombers per poder-lo sufocar || Evacuats també veïns de l’edifici contigu

Vint desallotjats per un foc que calcina un local del centre de Vielha

Vint desallotjats per un foc que calcina un local del centre de VielhaAUE.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de persones van haver de ser desallotjades aquest dimecres per un espectacular incendi que va calcinar un club nocturn a Vielha. El foc es va declarar, per causes que es desconeixen, a la teulada d’aquest establiment, situat als números 5 i 7 del carrer Pradets, en ple centre de la capital aranesa.

Va ocórrer pocs minuts abans de les vuit del vespre i les flames, de diversos metres d’alçada, es van propagar ràpidament per tota la coberta de fusta del club (que compta amb la planta baixa i dos pisos més), la qual cosa va generar una intensa fumarada i gran expectació entre veïns i vianants. Fins al lloc dels fets es van desplaçar deu dotacions dels bombers per controlar el foc i evitar que es propagués als edificis limítrofs.

I és que els carrers estrets d’aquesta zona de Vielha, en els quals hi ha habitatges, però també pubs, hotels i altres comerços, van dificultar el treball dels bombers i van generar perill per la proximitat del foc als altres edificis.

A més de desallotjar les persones que es trobaven a l’interior del club nocturn en el moment d’originar-se l’incendi, també es va decidir evacuar, de forma preventiva, els veïns de l’edifici limítrof, situat al número 3. No obstant, ningú no va resultar ferit. La investigació determinarà les causes del foc, encara que podria tractar-se d’un curtcircuit.

D’altra banda, un altre incendi va causar aquest dimecres danys estructurals en una casa de Castellciutat, a la Seu d’Urgell. Els bombers van rebre l’avís a les 11.10 hores i van activar sis dotacions. Segons les primeres informacions, el foc es va iniciar a la planta baixa, que els propietaris de l’habitatge utilitzen com a garatge, i va calcinar ferralla i diversos objectes que es trobaven a l’interior.

El garatge presentava danys estructurals, per haver-se enfonsat part del fals sostre, mentre que el fum va afectar també la primera planta de la casa, situada a la partida de Sacaleva, prop de la carretera N-260. Els Bombers van contenir ràpidament el foc, però els treballs es van allargar fins a les dos del migdia, ja que l’incendi es va estendre als marges de la carretera i a un camp proper.

Més detalls d'aquesta notícia a
 

 
Les espectaculars flames eren visibles des de tot el municipi.

Les espectaculars flames eren visibles des de tot el municipi.JOSÉ MANUEL BADIA

tracking