SEGRE

ESTACIONS

Baqueira inverteix gairebé 9 milions i prioritza una nova cafeteria a 1.800 m

Enderroca l’antic local i el construeix de nou amb una sola planta || Substitueix també els vells canons de neu per uns de nous que poden traslladar-se de lloc.

Una grua transporta els materials per a la construcció.

Una grua transporta els materials per a la construcció.MANU MOGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Baqueira Beret està portant a terme una inversió de gairebé 9 milions d’euros en obres de millora dels equipaments durant els mesos d’estiu de cara a la temporada d’esquí vinent. El projecte dels treballs inclou diferents intervencions, la més important de les quals és la reforma de la cafeteria Del Bosque, que està situada a la cota de 1.800 m. L’edifici anterior s’ha enderrocat i actualment en construeixen un de totalment nou, la qual cosa implicarà una modernització de l’equipament.

El director comercial de Baqueira, Xavier Ubeira, va explicar aquest dijous que a la nova cafeteria no hi haurà dos plantes, com en l’anterior, sinó que només n’hi haurà una, on “els serveis seran més accessibles”.

La nova cafeteria tindrà diferents terrasses amb vista a la zona de Ruda i bona part de la Val d’Aran

Així mateix, la zona d’autoservei del restaurant estarà dividida per sectors, on s’agruparan els diferents tipus de menjar que s’hi oferiran. A la part superior de la cafeteria, s’hi construeixen diferents terrasses amb vistes a la zona de Ruda i a bona part de la Val d’Aran.

Fonts de l’estació d’esquí aranesa van explicar que preveuen que les obres de la cafeteria puguin estar acabades aquest mes d’octubre, abans que caiguin les primeres nevades.

Així mateix, també estan substituint els vells canons de neu per uns altres de més moderns i econòmics, que podran moure’s de lloc depenent de les necessitats que presentin les pistes de l’estació. A més, han comprat dos màquines per condicionar la neu durant les nits i poder-la deixar en perfectes condicions per als esquiadors.

Boí Taüll avança la venda de forfets al mes d’agost La venda dels forfets de Boí Taüll per a la temporada d’hivern vinent començarà el dia 1 d’agost, un mes abans que l’any passat, i oferiran descomptes per als qui els comprin durant el mes que ve. Si les condicions ho permeten, des d’aquesta estació preveuen poder obrir al públic l’1 de desembre per tancar el 8 d’abril del 2018.

Una grua transporta els materials per a la construcció.

Una grua transporta els materials per a la construcció.MANU MOGA

tracking