SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Mor un home de 65 anys en una granja de Vallfogona de Balaguer

La víctima, de nacionalitat búlgara, va rebre un fort cop del braç extensible d’un tractor a la zona abdominal || Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets.

Els fets van tenir lloc en una explotació ramadera situada al camí d’Arcs, a Vallfogona.

Els fets van tenir lloc en una explotació ramadera situada al camí d’Arcs, a Vallfogona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un treballador d’una granja de Vallfogona de Balaguer va morir divendres a la nit al ser colpejat pel braç extensible d’un tractor, segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra. L’avís del sinistre es va rebre a les 22.53 hores en una explotació ramadera situada al camí d’Arcs d’aquesta localitat de la Noguera. La víctima, de 65 anys, nacionalitat búlgara i veí de Vallfogona de Balaguer, va rebre un fort impacte del braç extensible d’un tractor a la zona abdominal i va quedar ferit de molta gravetat. Segons va explicar la policia autonòmica, el treballador va ser atès pels professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers i serveis sanitaris.

La sinistralitat laboral a la província de Lleida ha augmentat tant durant la jornada com in itinere des del gener fins al maig d’aquest any, en comparació amb el mateix període de l’any passat. Segons les dades ofertes pel ministeri d’Ocupació, durant els cinc primers mesos del 2017 s’han registrat a Lleida 132 accidents més en jornada, que arriben fins a 2.098. D’aquests, quatre van ser mortals, un menys que l’any anterior. La majoria dels accidents, 2.076, van ser lleus i divuit, greus, cinc més que en el mateix període del 2016.

Quant als accidents in itinere, en el que va d’any se’n van produir 47 més que en el mateix període del 2016. La xifra ascendeix a 205. La majoria van ser lleus, 201, i els mortals van passar de 0 el 2016 a tres el 2017.

tracking