SEGRE

TRÀNSIT

Mor el conductor d'una furgoneta en una sortida de via a la C-14 a Artesa de Segre

El vehicle va bolcar al xocar contra l’entrada d’una finca i cinc ocupants més van resultar ferits

Efectius dels Bombers al costat de la furgoneta bolcada ahir a la cuneta de la C-14 a Artesa de Segre.

Efectius dels Bombers al costat de la furgoneta bolcada ahir a la cuneta de la C-14 a Artesa de Segre.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor de 48 anys va morir aquest diumenge en una sortida de via a la C-14 al terme municipal d’Artesa de Segre. L’accident va tenir lloc a les 13.53 hores en el punt quilomètric 107, entre Artesa i Ponts, quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor d’una furgoneta amb sis ocupants va perdre el control, va xocar contra l’entrada de ciment d’una finca i va bolcar a la cuneta de la carretera.

El xòfer i un altre dels ocupants van haver de ser excarcerats pels Bombers al quedar atrapats a l’interior del vehicle. Finalment, els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida del conductor, un home de nacionalitat espanyola i veí de la localitat alacantina de la Vila Joiosa.

A causa de l’impacte, unes altres cinc persones que viatjaven a la furgoneta també van resultar ferides de diversa consideració: una en estat greu, una altra de menys greu i tres més amb ferides lleus. Totes elles van ser evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Arnau de Vilanova. Al lloc de l’accident també van treballar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers i cinc ambulàncies del SEM.

L’accident va afectar la circulació de la via i va obligar a tallar els dos sentits de la marxa durant més de dos hores, donant pas alternatiu als vehicles a partir de les 16.17 hores. Finalment, va restablir-se la normalitat a la carretera tres hores i mitja després del sinistre. Els talls van causar cues de més d’un quilòmetre.

Amb aquest accident, s’eleven a 26 les víctimes mortals a les carreteres lleidatanes en el que va d’any, deu més que en el mateix període del 2016. El 21 de juliol, una veïna d’Almeria de 51 anys va perdre la vida en una col·lisió múltiple entre diversos vehicles a la C-12 a Maials. El juliol és un mes negre a la carretera, amb vuit víctimes, inclòs un accident múltiple en el qual van morir dos joves franceses a l’N-240 a Juneda.

Quatre ferits en tres accidents a Fígols, Espot i Conca de Dalt Un motorista va resultar aquest diumenge ferit en una col·lisió amb un altre vehicle a la carretera L-401 a Fígols i Alinyà, a l’Alt Urgell. Els Bombers de la Generalitar van rebre l’avís a les 11.27 hores per un accident al quilòmetre 11,5 d’aquesta via, en direcció Sant Llorenç de Morunys, i fins al lloc també es van desplaçar Mossos d’Esquadra i SEM. A causa de la col·lisió, el conductor de la moto va patir ferides i el SEM el va evacuar a l’hospital de Tremp amb pronòstic greu. Els ocupants del cotxe van resultar il·lesos. D’altra banda, unes altres dos persones van resultar ferides en una col·lisió entre dos vehicles a l’LV 5004 a Espot, un accident que va provocar el tall de la via i pas alternatiu. Els ferits van ser evacuats a l’hospital de Tremp. Així mateix, el conductor d’una moto de trial va patir politraumatismes en una caiguda al Pont de Claverol, al terme municipal de Conca de Dalt. El ferit, de 55 anys, va ser evacuat a l’hospital de Tremp.

Efectius dels Bombers al costat de la furgoneta bolcada ahir a la cuneta de la C-14 a Artesa de Segre.

Efectius dels Bombers al costat de la furgoneta bolcada ahir a la cuneta de la C-14 a Artesa de Segre.SEGRE TÀRREGA

tracking