SEGRE

REG

Fraga demana avançar altres regs per l'aturada judicial de Biscarrués

Reclamen obres complementàries a l’embassament d’Almudébar

Una zona agrícola dels Monegres.

Una zona agrícola dels Monegres.AYUNTAMIENTO DE FRAGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga demana que es posin en marxa els regs de Monegres II a la comunitat de regants de Sifón de Cardiel, que agrupa els municipis de Fraga i Vallobar.

L’alcalde, Miguel Luis Lapeña, va explicar aquest dilluns que, com que l’Audiència Nacional va tombar l’avantprojecte i la declaració d’impacte ambiental del pantà de Biscarrués, la moció presentada pel grup socialista que es va aprovar en el ple de dijous passat insta el ministeri d’Agricultura a fer que les partides necessàries per a les obres d’aquest embassament es destinin a finançar els treballs per finalitzar aquests regs i demana al Govern d’Aragó que lideri la recerca de solucions i alternatives per garantir-los.

La moció planteja algunes solucions per impulsar els regs, com ara executar obres complementàries que permetin l’ompliment del futur embassament d’Almudébar i altres tasques que “puguin aportar la capacitat de regulació necessària per a l’execució dels plans de regadius en marxa”. La moció es va aprovar amb el vot a favor dels socialistes, Partit Popular, Partit Aragonès i Ciutadans.

tracking