SEGRE

URBANISME

Sidamon buscarà empreses per reactivar el polígon industrial

Repte de la nova alcaldessa del municipi, Dolors Tella

L’actual polígon de Sidamon.

L’actual polígon de Sidamon.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Activar el polígon industrial de Sidamon perquè pugui acollir més activitat econòmica és un dels reptes de la nova alcaldessa del municipi, Dolors Tella, que va prendre possessió del càrrec divendres passat, en un acte que va comptar amb la participació d’alcaldes i regidors de la comarca, així com veïns.

Segons la primera edil, en l’actualitat només s’ha desenvolupat una part de l’esmentat polígon i ara l’objectiu és completar-lo. “Volem definir un projecte que pugui interessar a empreses que vulguin ubicar-se a segona línia de l’autovia, amb uns preus competitius”, va remarcar.

El consistori també vol donar valor a l’antic poblat ibèric del Tossal de les Tenalles

La nova alcaldessa també va afirmar que els veïns tindran un paper important en la presa de decisions municipals. Per aquesta raó, crearan òrgans consultius per decidir temes com per exemple quin ús ha de tenir l’edifici de les antigues escoles, en desús des que es va inaugurar el nou col·legi de primària El Timó.

La nova alcaldessa de Sidamon, que substitueix Josep Maria Huguet, també va remarcar que un altre dels objectius del mandat serà recuperar i donar valor al Tossal de les Tenalles, un antic poblat ibèric ubicat en el terme municipal del qual només s’ha excavat el 5 per cent.

tracking