SEGRE

CARRETERES

Lleida i Gimenells reclamen a la CHE obres ja a la xarxa de camins

Abans de començar a actuar de forma subsidiària ben aviat

Larrosa i Pérez, ahir, en una de les vies que es preveu millorar.

Larrosa i Pérez, ahir, en una de les vies que es preveu millorar.A.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ajuntaments de Lleida i de Gimenlls han acordat interposar una reclamació administrativa davant de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) instant a la reparació de les vies de la seua titularitat que passen pels dos municipis (també per Alcarràs i Almacelles). Paral·lelament, els tècnics municipals dels dos consistoris faran un informe valorant l’estat d’aquestes carreteres per si és necessari actuar de forma subsidiària imminent davant de la falta d’intervenció per part de la CHE, va explicar l’alcalde de Gimenells, Dante Pérez.

Precisament, aquest dimecres es va reunir amb el tinent d’alcalde i edil de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural de Lleida, Fèlix Larrosa, per acordar mesures de millora, com la reparació de clots amb aglomerat fred, en cas que la CHE no respongui, com és el cas des de fa anys.

Pérez va indicar que es començaran en una setmana, si la CHE no respon per garantir la seguretat viària dels veïns. Va afegir que des de fa anys s’exigeix que Estat i Govern acordin el traspàs d’aquesta xarxa viària.

tracking