SEGRE

SUCCESSOS SENTÈNCIA

Condemnat un veí de Mollerussa per un apunyalament a Binacet

Dos anys de presó i 9.000 euros de multa

Imatge de l’Audiència Provincial d’Osca, on s’ha jutjat aquest cas.

Imatge de l’Audiència Provincial d’Osca, on s’ha jutjat aquest cas.RAFAEL GOBANTES/HERALDO DE ARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial d’Osca ha condemnat a dos anys de presó un veí de Mollerussa per apunyalar al pit un company de feina a Binacet, que a més haurà d’indemnitzar amb gairebé 9.000 euros per les lesions sofertes.

Els fets van tenir lloc l’octubre del 2015, en una granja situada en aquesta localitat oscenca. La sentència considera provat que el llavors acusat, d’origen algerià, havia estat desenvolupant tasques de neteja a les instal·lacions i que, sobre dos quarts de dos del migdia, quan ja havien acabat les tasques i es trobaven al costat d’una furgoneta, la víctima va recriminar al condemnat que una de les tremuges que havia netejat estava bruta, la qual cosa va provocar una forta discussió entre tots dos. Va ser llavors que l’agressor va agafar pel coll el seu company de feina i aquest va intentar alliberar-se’n, però en aquell moment el condemnat va treure un ganivet de cuina amb un full d’uns 10 centímetres de longitud que tenia guardat a la motxilla, dins la furgoneta, i l’hi va clavar al pit.

Va apunyalar un company de feina que li va recriminar que no havia netejat bé la tremuja d’una granja

Un altre treballador de la granja va recollir el ferit i el va traslladar, al costat de l’acusat, al centre de salut de Binèfar, on, a causa de la gravetat de la lesió, es va decidir la seua evacuació a l’hospital de Barbastre. Fins allà es van adreçar agents de la Guàrdia Civil i l’agressor va confessar ser l’autor dels fets, però va explicar que va succeir mentre jugaven.

La sentència recull que la ferida soferta era molt greu i potencialment mortal, però no veu intencionalitat de matar, per la qual cosa finalment el condemna per un delicte de lesions i no de temptativa d’homicidi, com demanava la Fiscalia, que sol·licitava una pena de cinc anys i mig de presó.

tracking