SEGRE

INSTITUCIONS CONFERÈNCIES

Reñé destaca el servei als pobles de la Diputació

En una conferència celebrada ahir a Rialp davant d’un nombrós públic || Assenyala que s’ha reduït el deute al màxim

La jornada en què va participar el president de la Diputació.

La jornada en què va participar el president de la Diputació.D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Diputació, Joan Reñé, va participar ahir en el cicle de conferències Jornades de pensament i diàleg, que organitza Rialp Musical Associació Cultural, per parlar de la institució i la seua aportació a la vertebració del territori que conformen les comarques lleidatanes. Va remarcar, a més, que “parlar avui de la Diputació vol dir parlar de pobles, de territori i de país”, i va afegir que “la nostra tasca és donar el major nombre de serveis” als consistoris perquè els veïns de tots els punts tinguin el major nombre de prestacions.

Segons Reñé (PDeCAT), “des que tenim la responsabilitat de governar la institució, hem dedicat una atenció especial als consistoris a través de diferents plans d’actuació i inversió i, per això, des del 2011, hem amortitzat 45 milions d’euros i hem deixat en mínims històrics el deute de la institució”, un dels principals reptes.

El president es va referir detalladament a projectes i accions que porten a terme els diferents organismes i patronats de la institució i a la col·laboració continuada amb la Generalitat i amb la resta de les diputacions catalanes.

La jornada va ser presentada per l’alcalde de Rialp i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i pel president de Rialp Associació Cultural, Josep Sabarich, i va reunir un nombrós públic.

tracking