SEGRE

MUNICIPIS INSTAL·LACIONS

Vilaller estrena local social per oferir teatre i música

Amb un aforament per a 500 persones, s’obre avui a la tarda

L’interior del nou local social de Vilaller, que s’estrena avui.

L’interior del nou local social de Vilaller, que s’estrena avui.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La població de Vilaller inaugura avui el nou local social que permetrà als veïns disfrutar d’obres de teatre i concerts, una cosa que no podia fer fins al moment en una instal·lació d’aquest tipus. De fet, l’equipament s’estrena amb l’escenificació de l’obra La escuela de Don Silvestre, interpretada per l’Associació l’Om i l’Associació de Dones de Riupedrós.

A més, també podrà acollir els actes de la festa major, que comença el dia 12 i que, fins ara, se celebraven en una carpa llogada, com per exemple les sessions de ball. El local social té un aforament per a 479 persones, segons va explicar l’alcaldessa de la localitat, María José Erta.

També permetrà acollir els balls de la festa major i el consistori no haurà de llogar carpes

La intervenció ha comportat la remodelació d’un local que ja existia però que no revestia les condicions necessàries per organitzar actes públics. La principal actuació s’ha centrat en la construcció d’un escenari.

Per abordar aquests treballs, l’ajuntament ha comptat amb una subvenció de 15.000 euros de la Diputació de Lleida. Van començar el mes de maig passat i s’han acabat aquests dies. De fet, Erta va indicar que fins ahir es van estar ultimant tots els detalls del mobiliari i de la decoració per a la jornada inaugural d’avui, que començarà a les 20.00 hores.

Després de finalitzar la representació de l’esmentada obra, l’acte acabarà amb un aperitiu per a tots els assistents. L’entrada per veure la sessió teatral és gratuïta i s’ensenyarà la millora al major nombre de veïns.

tracking