SEGRE

EQUIPAMENTS

Ensenyament garanteix que el nou institut d'Alpicat estarà a punt al setembre

Primer curs amb dos grups de 1r d’ESO

Cullerés va visitar ahir l’obra a Alpicat amb l’alcalde, Joan Gilart.

Cullerés va visitar ahir l’obra a Alpicat amb l’alcalde, Joan Gilart.AJUNTAMENT D’ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director territorial d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, va garantir que el nou institut de Secundària d’Alpicat estarà operatiu l’1 de setembre, tal com estava previst, malgrat que s’han produït retards en l’adjudicació de l’obra. La previsió és que el dijous 24 d’agost s’instal·lin els mòduls, segons va puntualitzar Cullerés en una visita a l’obra. Uns treballs que es prolongaran entre un i dos dies, després dels quals es procedirà a fer les pertinents adequacions elèctriques i de clavegueram.

No obstant, el procés es podria allargar uns dies més i obligaria el personal docent a conviure durant l’inici de curs amb els instal·ladors. Cullerés va assenyalar que “la primera setmana de setembre estarà tot a punt perquè els mestres puguin començar a treballar i el 14 es podran començar les classes amb tota normalitat”.

L’institut s’ubica en una zona en la qual també hi ha l’escola Doctor Serés i la guarderia municipal

Quedaran pendents algunes tasques més, com la col·locació de la tanca i de la pista poliesportiva. Per la seua banda, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va expressar la seua total confiança que aquest nou equipament estigui enllestit de cara a l’inici del curs, “les obres segueixen el termini previst, i en principi no hi ha cap handicap que ens faci pensar que el dia 14 no es puguin començar les classes”, va dir.

L’institut d’Alpicat s’està construint en uns terrenys d’aproximadament 2.500 metres quadrats al costat l’escola Doctor Serés, i la guarderia municipal.

La previsió és que, en aquest primer curs, el centre comenci amb dos grups de primer d’ESO i uns seixanta alumnes, tots ells d’Alpicat, i alliberar així el mateix espai dels instituts de Lleida ciutat, concretament de l’institut Manuel de Montsuar, que fins ara era el receptor dels alumnes d’Alpicat.

tracking