SEGRE

URBANISME

Liciten les obres a 4 carrers del Pla de Barris de Mollerussa per 541.060 euros

Ciutat de Lleida, primer que es convertirà en zona de vianants

Imatge virtual del carrer Ciutat de Lleida, després de les reformes.

Imatge virtual del carrer Ciutat de Lleida, després de les reformes.AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha licitat les obres dels quatre primers carrers dins del projecte de millora del nucli urbà per un import total de 541.060 euros. Es tracta dels carrers Santa Cristina i Estrella, amb un pressupost de 263.183 euros entre les dos, i els carrers Onze de Setembre i Ciutat de Lleida, amb 277.877 euros.

El termini d’execució serà de quatre mesos, tot i que el consistori donarà prioritat a l’hora d’escollir l’empresa adjudicatària a aquella que es comprometi a rebaixar l’esmentat termini. El projecte contempla que el carrer Ciutat de Lleida es converteixi en zona per als vianants, per la qual cosa s’eliminaran la desena de places d’aparcament de zona blava.

Les altres tres vies tindran zona per als vianants i zona per als vehicles. Per aquesta raó, està previst col·locar un paviment diferent entre la primera i els altres tres carrers per diferenciar aquelles on es restringirà el pas de vehicles.

Entre les millores hi ha renovar l’enllumenat als quatre carrers amb llums led. Per aconseguir un estalvi de fins al 60%, els fanals emetran llum al 100% fins a mitjanit aproximadament, i posteriorment i fins a la matinada, la meitat. També es modernitzarà la xarxa de clavegueram dels carrers Ciutat de Lleida i Santa Cristina.

Aquestes obres formen part del Pla de Barris, que actuarà en uns deu carrers i places del centre subvencionades al 50% per la Generalitat. A l’abril, el consistori va aprovar un crèdit de dos milions d’euros per finançar una part de les obres.

tracking